Стопкадър Нова ТвНики Василковски направи прогноза за времето до края

...
Стопкадър Нова ТвНики Василковски направи прогноза за времето до края
Коментари Харесай

Ники Василковски предупреди за градушки в един ден от тази седмица

Стопкадър Нова Тв

Ники Василковски направи прогноза за времето до края на март.

Той посочи, че въпреки през днешния ден да е паднал сняг на малко по-ниска надморска височина, несъмнено, без някакво струпване, това е може би последното разлютяване на баба Марта и тя към този момент си отива.

Синоптикът обаче предизвести за рисково време след три дни.

Четвъртък, 28 март, ще е един ден, който сигурно ще го запомним с гръмотевичната интензивност, която следва и ще има градушки, предизвести по Нова тв той.

Във вторник и сряда също ще има превалявания в тъмните часове, т.е. вторник вечерта против сряда и сряда в часовете сутринта, само че денем преваляванията ще спрат.

В петък, събота и неделя към промяната на часовото време се чака много топличко и прелестно пролетно време, като температурите в неделя изключително ще скочат над 20 градуса, в това число и в София.

На всекидневно топлите места в страната пък те ще доближат 25 градуса, а в интервала от 29 март докъм 4 април някои метеорологични модели позволяват в региони като Русенско термометрите да допрян 30 градуса.

Ще бъде много топло и при всички положения стартира изсъхнал и топъл интервал, който обаче ще завърши с различен много необикновен интервал – на 4-ти и 5-и април.

Тогава се чака да премине един леден фронт и са вероятни много мощни интензивни гръмотевични процеси с градушки.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР