Стопкадър Нова ТвМилен Керемдчиев направи прелюбопитен коментар на завръщането на

...
Стопкадър Нова ТвМилен Керемдчиев направи прелюбопитен коментар на завръщането на
Коментари Харесай

Дипломат: Връщането на Васил Божков е организирано от властите в ОАЕ

Стопкадър Нова Тв

Милен Керемдчиев направи прелюбопитен коментар на завръщането на Васил Божков.

Димпломатът призна, че е впечатлен от метода, по който се е върнал господин Божков.

Според Керемедчиев това не е типично за него, той да се върне с полет на гражданската авиация, включително нискотарифна, откакто през последните години пътува с частен аероплан.

Това демонстрира за мен, че неговото връщане въпреки всичко е проведено от управляващите в ОАЕ, сподели по Нова Тв Керемедчиев.

Той напомни, че откакто Божков почнал да обитава в ОАЕ и откакто българските управляващи повдигнали обвинявания против него и изпратили документи на емиратите, неговият паспорт е бил лишен.

Това е естествена процедура в ОАЕ, защото това е страна за хора, които са търсят от международните органи. Това място е парадайс за доста хора с червени бюлетини от Интерпол, които не престават да живеят безнаказано там. Ако някой от тези хора бъде екстрадиран, това би дало неприятен сигнал на тези, които сега са там, че могат да бъдат екстрадирани във всеки един миг, добави Керемедчиев.

Според мен няма решение на съда в ОАЕ за екстрадация на Божков и по тази причина управляващите не са го ескортирали до самолета. Те са желали доказателство, че ще напусне страната и са го получили със самолетния му билет. След това са желали да схванат от нашите управляващи дали е дошъл в България, сподели още Милен Керемедчиев.

За мен Божков не е екстрадиран или експулсиран. Той се е завърнал по негово предпочитание, а управляващите в ОАЕ са го освободили, приключи дипломатът.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР