Стопкадър Нова ТвКамелия Воче откри завесата на това, което се

...
Стопкадър Нова ТвКамелия Воче откри завесата на това, което се
Коментари Харесай

Камелия Воче подхвана шеф Ангелов за пържолите и палачинките, и се обясни в любов на Къци

Стопкадър Нова Тв

Камелия Воче откри завесата на това, което се случва в Хелс Китчън и сподели какво мисли за началник Виктор Ангелов, за Къци Вапцаров, Деси Банова-Плевнелиев и другите й сътрудници от звездния тим в спортното риалити шоу по готвене.

„ Когато взех решение да вземам участие в шоуто, единствената ми мисъл беше страха, че няма да мога да го съчетая с уговорката, който си имам ежедневно. Но другояче с огромно предпочитание, по този начин ми се искаше да съм вътре, тъй като знаех, че каквото и да се случва, дали ще ме замеря с чинии Виктор Ангелов, дали ще ме стреля, сигурно ще науча нещо, тъй като има какво да се учи, даже и от някои неточности на самите съперници имаш какво да научиш. Много е потребен формата “, сподели Камелия Воче пред Гала в „ На кафе “ в Нова Тв.

„ Тези млади девойки, и Мира, и Виктория, които са нали погледнати със напълно друго око, особено Виктория в пространството, те са неповторими домакини. Те са доста положителни в това, което е обвързвано с кулинарията, аз персонално съм доста, доста прелестно сюрпризирана. Деси Банова, която е една чудесна млада жена, която сигурно се вижда, че работи. Самата аз виждам облика на Роксана, сладка и занимателна, само че в това време тази жена, колкото и да е занимателна и да е доста откъсната от вкъщи поради работата си, тя също е извънредно ръката, доста неща се вижда, че ги е правила неведнъж, че тя се е грижила за това да се сготви, да направи нещо “, добави Воче.

„ Къци е моята обич, доста проведен, желае точно време, и в това време доста занимателен, чист, мой добър другар нов, който имам. Кога ми е било най-трудно? Еврейското преброяване на Виктор, че съм залепила 20 палачинки, а бяха единствено две палачинки, също така паланичките в неделя ги вършат единствено мъже. Пържолите, пържолите също не са работа на дамата. Какво е това, кръв, не кръв, и в този момент бързам, гледаш ме по този начин буйно... “, сподели още Камелия Воче.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР