Стопкадър Нова ТвИзявлението на Румен Радев да не помагаме с

...
Стопкадър Нова ТвИзявлението на Румен Радев да не помагаме с
Коментари Харесай

Михаил Кръстев: Румен Радев говори като политик за Украйна

Стопкадър Нова Тв

Изявлението на Румен Радев да не оказваме помощ с муниции на Украйна получава необятен отзив и е обект на разпалени мнения.

„ Това е политически въпрос и явно ние сме привикнали някак си да желаеме политиците да демонстрират своя ценз, само че те не демонстрират публичните настройки. Господин Радев от позиция на политическия електорат не желае България да взе участие директно в доставянето на оръжия за Украйна, като тяхната доктрина е, че колкото повече оръжия, толкоз повече война и толкоз повече убийства. Оттам нататък президентът, който ние желаеме да го назоваваме обединител на нацията, само че той е един политик, а не президент, и да не дава Господ да имаме потребност от главнокомандващ в тази обстановка, президентът просто гледа да удовлетвори политическия електорат “.

Това разяснява в „ Пресечна точка “ по Нова Тв икономистът Михаил Кръстев.

„ Затова президентът споделя, че не би трябвало да участваме директно в доставката на оръжие, тъй като по този метод се включваме във войната. Това е просто пояснение на проблема, оттова нататък дали би трябвало или не е обособен въпрос, само че откакто електората на Румен Радев е политически, той е представител на този електорат и споделя " не ". Очевидно политическата персона Румен Радев продължава тази политика “, сподели още Кръстев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР