Стопкадър Нова ТвЕнергитиците на ТЕЦ Русе излизат на протест.Те ще

...
Стопкадър Нова ТвЕнергитиците на ТЕЦ Русе излизат на протест.Те ще
Коментари Харесай

Енергетиците от ТЕЦ Русе може да блокират Дунав мост

Стопкадър Нова Тв

Енергитиците на Топлоелектрическа централа Русе излизат на митинг.

Те ще се движат с колите си към Дунав мост и е допустимо да го блокират.



Причината недоволните да излязат на улицата е, че Топлоелектрическа централа Русе е изцяло изключени от Фонда за правдивост.

Според шефа на Топлофикация Русе господин Желев това значи, е Тецът може да затвори през 2026 година.



Ако по този метод се разпределят районните проекти, значи Топлофикация Русе ще завтори през 2026 година, което за русенци значи три сезона още парно. Всички лечебни заведения и съвсем всички образователни заведения в Русе са на централно отопление, сподели за „ Нова Тв “ господин Желев.



400 индивида работят в нашия Топлоелектрическа централа, само че към тях има и компании, има и фамилии, и към 1600 индивида са застрашени да си изгубят работата. По проекта за възобновяване и развиване държавното управление въобще не е дало пари за град Русе и най-малкото ние сме разтревожени за бъдещето както на нас, по този начин и на града, добави протестиращ.



Като цяло Топлоелектрическа централа Русе е един от стълобвете на русенската стопанска система и града ще пострада доста при затварянето вероятно на Теца. Това са с изключение на незгодите, които ще последват в битово отношение, по този начин и доста стопански загуби за града като цяло, сподели различен чиновник в Теца.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР