Стопкадър Нова ТвДнешният ден се оказа специален за Гала, но

...
Стопкадър Нова ТвДнешният ден се оказа специален за Гала, но
Коментари Харесай

Гала стана лейди в специален за нея ден

Стопкадър Нова Тв

Днешният ден се оказа специфичен за Гала, само че преди да стане ясно за какво е по този начин, Георги Блажев реши да се пошегува с нея.

Писателят сподели, че  иска да й направи комплимент, че изглеждала като ученичка, избягала от час, с цел да води „ На кафе “.



Малко по-късно обаче той продължи със сериозен звук: Има хора, които са излезли от впечатляващи места. Има хора, излезли от Сорбоната, има хора, излезли от Харвард, само че има  един единствен човек, излязъл от Гала. Прекрасната Мари, които през днешния ден има рожден ден. Честит празник, Мари, бъди все по този начин влюбена в живота и сполучлива.

Последва смешка на Юлиян Константинов, който попита Гала, на 16 ли става дъщеря й, и това наложи водещата да резервира ведрото въодушевление в студиото с репликата: Ако е станала на 16, значи ги прави.



В положителните пожелания се намеси и Дарко Ангелов, който предложи на Гала да купи за подарък на Мари къща и кола, само че откакто русокоската го сряза, че не е Мъск, актьорьт промени офертата си и съобщи, че следователно може да й подари някой от парцелите си във Англия.

Имам за подарък един квадратен метър в Шотландия, но тя купата там не се ли предава по завещание. Аз като съм лейди и тя е лейди, отговори прилича Гала по Нова Тв.

Темата за парцелите обаче явно се хареса и на Георги Блажев, и той подмятна, че е по-разумно Гала да зарадва детето си с имот в Прага, защото ще й излезе по-евтино и незабавно й предложи разположения в центъра на чешката столица остров Рохан.

Този остров дели едно и също име с едно от човешките кралства в трилогията „ Властелинът на пръстените “, знаете, голямата борба при Рохан. Чехите са хора с чувсто за комизъм и фенове на фантастиката, и по тази причина са решили да пуснат  петиция, с цел да може улиците в Рохан да бъдат кръстени на герои от „ Властелинът на пръстените “ и да си пият бирата край всеки един от тях, посочи Блажев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР