Стопкадър Нова Тв, vbox7.comКорнелия Нинова обяви как може да се

...
Стопкадър Нова Тв, vbox7.comКорнелия Нинова обяви как може да се
Коментари Харесай

Нинова: Условие за съставянето на правителство вече е Изборният кодекс

Стопкадър Нова Тв, vbox7.com

Корнелия Нинова разгласи по какъв начин може да се сформира постоянен кабинет.

Условие за държавно управление към този момент не е битката с корупцията, отстраняването на Гешев, обществената стратегия на Българска социалистическа партия, а Изборният кодекс. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова от парламентарната естрада.

Лидерът на Българска социалистическа партия напомни, че в предходния парламент левицата е внесла същия закон, само че не е имало такава истерична реакция. “Когато управляваш с една партия и ти е нужна власт на всяка цена, тя не е статукво ”, означи Нинова.

Тя уточни, че 47% от хората желаят хартия. “Вие желаете от нас да нарушим законите на страната ”, сподели Нинова и посочи, че БСП не могат да изтеглят внесения законопроек,т откакто той към този момент е на второ четене. “Политика с обиди и процедури не се прави ”, сподели още тя.

Лидерът на Българска социалистическа партия изиска отговор на няколко въпроса: “Някой да излезе и да изясни за какво излиза надписът “Дневникът е фалшифициран ” на машините, за какво ЦИК още не е излязла с публични данни и формален отчет и има ли разминаване ”, сподели тя и сложи и още един въпрос - за какво има разминаване при регистрираните и действителните гласове на някои от машините.

Нинова е безапелационна, че тяхната борба е за заслужено отчитане на гласовете, надзор и свободно право на жителите да избират, написа nova.bg. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР