Стопкадър Нова ТвПродължаваме промяната – Демократична България ще управляват не

...
Стопкадър Нова ТвПродължаваме промяната – Демократична България ще управляват не
Коментари Харесай

Социолог: ПП-ДБ ще управляват заради натиск отвън

Стопкадър Нова Тв

„ Продължаваме промяната – Демократична България ще ръководят не с помощта на разпределението на политическите сили, не на публичното доверие, не на доверието посред им, а с помощта на напън от вън. Друг е въпросът те какъв брой ще ръководят “.

Това съобщи за „ Пресечна точка “ по Нова Тв Кольо Колев.

„ Поредната дъвка и шарено балонче е, че ГЕРБ ще саботират Народното събрание. Значи, в този момент ще ги пуснем, пък всеки миг можем да ги свалим. Само че за какво ги пускат. Пускат ги с помощта на напън от вън, с помощта на това, че се прегънати, а това значи, че когато като имаш тези лостове, по-късно ще ги оставиш и няма да принудиш партията ГЕРБ да поддържа. Точно това е, което ще се случи и аз по тази причина считам, че това, което ни чака, не е нищо друго от това, което чухме на записите. Следва преодоляване на държавната машина, координиране, надлежно промяна на шефовете на съответните служби. В този смисъл различен прави това някъде извън, различен ни прави специфичните служби и значително ни дефинира какво да вършим с финансовата си система и с финансите си “, добави социологът.

„ Забележете дали тук има доверие. За какво доверие става въпрос, тук има игра на ползи. Единият е настъпен и сгънат, а другият се възползва от това и си осъществя своите безумни хрумвания за завладяване на цялата власт с 10% социална поддръжка. Това нещо ние назоваваме народна власт, полезности, доверие. Мисля, че сме доста надалеч от всичкото това нещо “, съобщи още Кольо Колев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР