Стопкадър Нова ТвПетел следи какво се случва след покушението срещу

...
Стопкадър Нова ТвПетел следи какво се случва след покушението срещу
Коментари Харесай

Журналист: Алексей Петров е сървайвър, символ на срастването между тъмната страна и държавата

Стопкадър Нова Тв

" Петел " следи какво се случва след покушението против шефа на федерацията по карате. 

Журналистът на " Клуб Z " Стефан Миланов разяснява убийството на Алексей Петров в студиото на Новините на NOVA.

" Първото, което си помислих е че две неща са неоспорими в неговата персона. Първо той е сървайвър. Той е от старите фигури на прехода, оживял от няколко атентата. И второто, което си помислих е че може би няма друга фигура като него - да е в такава огромна степен ГЕРБ. Той е знак на това слепване сред едната страна - тъмната и другата страна, която би трябвало да е страната ", разяснява Миланов. 

" Желанието да бъде погубен Алексей Петров е надпартийно и не може да бъде обвързвано с ръководещите ", сподели Стефан Миланов. И подсети, че през 2015 година Златомир Иванов - Златко Баретата е дал изявление, в което е разказал, че " тези момчета, които са се захванали с Алексей Петров, би трябвало да са много сърцати. "  

Според Миланов Алексей Петров не е бил човек, който да показа в случай че е бил заплашван. Но по думи на близки в последните 2-3 години е бил спокоен, движел се е единствено с шофьор. Докато напоследък е бил виждан поне с 4-5 охранители. Това описа още Миланов. 

" При такива фигури, които са минали през целия преход - през тези 180 или 200 неразкрити поръчкови убийства в България и са оживели, са се срещнали с задоволително врагове и противници. Някои си надделели, само че за жалост, идва ден, в който надвиват тях ", съобщи журналистът. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР