Стопкадър Нова ТвПетел следи какво се случва след огромната трагедия

...
Стопкадър Нова ТвПетел следи какво се случва след огромната трагедия
Коментари Харесай

Майка след влаковата катастрофа в Гърция: Търся сина си, търся го, но нищо

Стопкадър Нова Тв

" Петел " следи какво се случва след голямата покруса в прилежаща на България страна. 

Разследването на влаковата злополука в Гърция продължава. 57 са публично записаните жертви, само че към момента има хора в неопределеност.

Недоволството в страната пораства и нощес с всеобщи митинги в столицата Атина стачкуващи потърсиха отговорност на ръководещите за тежкия случай, написа nova.bg.

Следите от следствието не престават да водят към началника на гарата, който беше задържан още в първия ден след злополуката. Като главно доказателство против него към този момент се смята един диалог, който гръцките медии популяризират, сред него и машиниста. В записа се чува по какъв начин началникът на гарата изрично декларира на машиниста да тръгне по направлението, посока Солун. Той обаче пропуща обстоятелството, че релсите не са преместени, тъй че влакът да не се среща с движещия се против него товарен трен. 

Все още не е ясно какъв брой тъкмо са били хората, пътували във влака. Колко са изчезналите и има ли такива въобще. Объркването идва от това, че от Лариса са се качили неразбираем брой хора, закупили билети от влака. Затова те не са отразени в електронната система.  

Близки на хора в неопределеност насочиха апел за помощ и информация, като разпространиха фотоси на търсените.  

“Търся детето си. Търся го, само че нищо. 22-годишен е синът ми. Абсолютно нищо не ми споделят. Само едно телефонно позвъняване. Последно говорихме към 23 часа. Каза ми, че ще се забави и ще ми звънне по телефона. Още очаквам позвъняването му. Ако някой има вест, дано ни осведоми ”, приканва един околните на момче в неопределеност.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР