Стопкадър Нова ТвПетел следи какво се случва след неприятния инцидент

...
Стопкадър Нова ТвПетел следи какво се случва след неприятния инцидент
Коментари Харесай

Задържан е заподозрян за жестокия побой над жена в Бобов дол

Стопкадър Нова Тв

" Петел " следи какво се случва след неприятния случай в Бобов дол.

Има арестуван за жестокия побой над жена в Бобов дол. Той е на 21 години и е локален.
Изключително тежко остава положението на 55-годишната жена.

Нападението над 55-годишната жена става на пешеходната алея, която свързва двата огромни квартала на Бобов дол. В момента в който в близост няма никой различен, ненадейно дамата е ударена грубо в лицето с корав предмет. Извършителят взима чантата ѝ и я оставя в безпомощно положение.

В ранния следобед от полицията оповестиха, че към този момент има обвинен. По-късно той е направил цялостни признания.

Ангел Байрактарски от Окръжна прокуратура  -Кюстендил заяви, че извършителят е оголен.  " Задържан е, същият е притеглен като обвинен за закононарушение по член 199, ал1, т.е. обир с породена тежка телесна щета ", изясни той, написа nova.bg.

Извършителят е на 21 години. Преди 4 години, когато към момента е бил малолетен, той е бил осъждан за причиняване на междинна телесна щета, тогава наказването му е било условна присъда с изпитателен период от три години. Снощи е нападнал дамата извънредно свирепо. След нанесени удари и упражнена мощ, на дамата е отнета чанта с персонални движимости - мобилен телефон, пари - към 40 лева, и ключове. 

" Не е с камък, с дървен предмет, ударена е в главата много съществено е увреждането, съгласно мен е повече от един път, само че във връзка с броя и интензитета на ударите правосъдно здравната експертиза ще бъде задоволително обстоятелствена и ще даде безапелационни сведения, добави Байрактарски.

За осъщественото действие законът планува затвор от 5 до 15 години.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР