Стопкадър Нова нюзСлед като Лена Бориславова изпрати смс на Десислава

...
Стопкадър Нова нюзСлед като Лена Бориславова изпрати смс на Десислава
Коментари Харесай

Депутат от ПП-ДБ: ГЕРБ си правят тяхно мнозинство, за да си реализират тяснопартийните цели

Стопкадър Нова нюз

След като Лена Бориславова изпрати смс на Десислава Атанасова, в който написа „ Ще счупим сглобката “, депутатът от ПП-ДБ Йордан Иванов изрази мнение на какво се дължи напрежението в ръководещата коалиция.

„ Случва се този риск, който ние оценихме във входа на договарянията, а точно че при държавно управление на малцинството ГЕРБ ще се опитат да вършат тяхно болшинство, с цел да осъществят техните тяснопартийни цели. Нищо по-различно от риск, който сме очаквали. Но дано да е ясно, че огромната политическа отговорност тук е носят ГЕРБ, за съюзите, които основават в хода на разнообразни гласувания с Движение за права и свободи, с „ Възраждане “ и с „ ИТН “, съобщи Иванов по Нова нюз. 

„ През последните седмици това не е нещо ново, просто в този момент ескалира, а ние постоянно сме били съперници на плаващите болшинства. Факт е по какъв начин беше определен Делян Пеевски за член на Комисията по конституционни въпроси - с гласовете на политическа партия ГЕРБ, с гласовете на политическа партия Движение за права и свободи, с поддръжката от гласоподаване на „ Възраждане “ и дружно с гласовете на „ ИТН “. Класически образец за плаващо болшинство, което взриви българското общество, в което, несъмнено, не можем да участваме “, сподели още Йордан Иванов. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР