Стопкадър Нова НюзСкандал, който стигна на косъм от бой в

...
Стопкадър Нова НюзСкандал, който стигна на косъм от бой в
Коментари Харесай

Възраждане и БСП стигнаха почти до бой в парламента! Рашидов прекрати заседанието

Стопкадър Нова Нюз

Скандал, който стигна на косъм от пердах в Народното събрание след декларации на " Възраждане " и Българска социалистическа партия за затваряне на Маришкия басейн и закриването на въглищни централи.

Спорът потегли сред " Възраждане " и Българска социалистическа партия.

Повод за безредиците, довели до крясъци и побутване пред парламентарната естрада, стана държанието на депутата от " Възраждане " Цончо Ганев. 

Всъщност, изявите на Ганев като подбудител на реда, започнаха малко преди този момент, откакто подвикваше от място към соцдепутата Георги Гьоков, а след това в свое изявление съобщи, че Гьоков бил на напреднала възраст, уточни Пик.

Драгомир Стойнев от Българска социалистическа партия прочете декларация, в отговор на тази на " Възраждане ", които ги упрекнаха, че били част от държавното управление на Кирил Петков, когато е взето решение в Плана за възобновяване да се впише и затварянето на въглищните ни централи. 

Цончо Ганев изиска отбелязвам по метода на водене, което пък довене до бурна реакция на червени депутати. Народни представители на Българска социалистическа партия и " Възраждане " започнаха да се бутат и блъскат, а Вежди Рашидов взе решение съвещанието да се приключи за 15 минути, с цел да утахнат пристрастеностите. 











Заради безредиците ръководителят на Народното събрание Вежди Рашидов даде 30 минути отмора.

 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР