Стопкадър Нова нюзПиар експерт направи взривящ коментар за случващото се

...
Стопкадър Нова нюзПиар експерт направи взривящ коментар за случващото се
Коментари Харесай

Пиар експерт развенча три мита в нашата политика

Стопкадър Нова нюз

Пиар специалист направи взривящ коментар за протичащото се в политиката и за изказванията на водачите в ръководещата коалиция.

Това е строшен телефон. Всеки си приказва каквото си желае от екрана, всеки споделя някакви отзиви, всеки се мръщи. Няма един ухилен човек от това, което виждаме по новините и малките екрани, съобщи в „ Твоят ден “ Максим Бехар.

Последният счита, че е време да се развенчаят три мита в българската политика.

Първият мит е, че има някаква сглобка. Няма такава. Има боязън от президента да не се върне на власт и това е състоятелен боязън. Но не може да има сглобка сред хора, които не се виждат, и хора, които нямат или най-малко аз не съм чул, едно мнение еднообразно по една огромна поредност по значимите въпроси, добави по Нова тв той.

Вторият мит е, че ротацията има някакво значение. Според мен няма безусловно никакво значение, защото ще останат същите министри и ще ръководят същите хора, и те дали се срещат или не, дали ще приказват през екраните на малките екрани, все едно те си имат някакви тактики, дали било финансови или политически, дали стратегически, те ще си ги реализиран, сподели още Бехар.

Третият мит е, че нещо зависи от депутатите или от партийните членове. Нищо не зависи от тях, а само и единствено от тези хора, които са един до различен и приказват с президента Зеленски, видяхме благата картинка. Това значи, че те имат някаква сделка между тях и по тази причина се удивлявам, че всеки един от тях приказва посредством малките екрани и приказва посредством обществените медии, и тези послания по този начин се разминават, че изобщо едно с друго не се срещат на никое място, съобщи Максим Бехар.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР