Стопкадър Нова нюзНароден представител от ПП захапа елегантно лидера на

...
Стопкадър Нова нюзНароден представител от ПП захапа елегантно лидера на
Коментари Харесай

Ангова: ПП няма да се коалира с ГЕРБ, докато Борисов играе фламенко с Пеевски

Стопкадър Нова нюз

Народен представител от Политическа партия захапа елегантно водача на ГЕРБ, до момента в който разясняваше злободневни тематики в родната политика.

Георги Гвоздейков е взел решение да е длъжностен министър и към този момент няма да е член на Политическа партия. Това сподели за " Офанзива с Любо Огнянов " по Нова нюз Венеция Ангова от ПП–ДБ.

" Служебният кабинет е оптична машинация на политически инженери, които са положили старания да наподобява, че той е за всички. Ние не го поддържаме, той е на ГЕРБ и Движение за права и свободи. Гвоздейков е трябвало да съгласува с Изпълнителния съвет, преди да се е съгласил да стане длъжностен министър, другояче автоматизирано отпада от партията. Решението му да остане е негово, а не на " Продължаваме Промяната ". Кирил Вътев не е наша квота и не е член на партията, тъй че е взел своето решение ", изясни тя. 

 

Според нея както Политическа партия, по този начин и обществото счита, че Калин Стоянов е провокативно предопределение за длъжностен министър на вътрешните работи. " Той не желае да дава отговор на въпроси. Вчера Денков загатна за напън към основния секретар на Министерство на вътрешните работи, а Главчев стимулира назначението си с това, че ведомството ще се " оголи ". Това разсънва съмнения и размишления. Ако Стоянов е оказвал напън, не би трябвало да остава на поста вътрешен министър. Интересно е кой стои зад него и кой отстранява Живко Коцев, с цел да резервира министърът позицията си. Оставя усещане, че няма лично мнение, а е копче, бутон на Пеевски. Вероятно има политическа протекция ", разяснява Ангова. И посочи, че критиката на Политическа партия против Мундров е вследствие на осъществената акция преди локалните избори, чиято цел е била да няма машинен избор. 

 

Относно ареста на шефката на Агенция " Митници " тя означи, че казусът занапред ще се разплита. " Струва ми се, че е офанзива на нереформираните служби към промените. Те се употребяват понастоящем като бухалка. Предстои да забележим дали това е бухалкова офанзива ", уточни Ангова. Тя не счита, че Политическа партия би могла да се коалира с ГЕРБ, до момента в който Борисов " играе фламенко " с Пеевски. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР