Стопкадър Нова нюзЖурналистът Кирил Борисов смята, че МВР, ДАНС и

...
Стопкадър Нова нюзЖурналистът Кирил Борисов смята, че МВР, ДАНС и
Коментари Харесай

Журналист: Мартин Нотариуса е работил за МВР

Стопкадър Нова нюз

Журналистът Кирил Борисов счита, че Министерство на вътрешните работи, ДАНС и КПКОНПИ е трябвало да проверяват Мартин Божанов още преди години, само че щом не е имало обвителни актове и присъди против него, значи не са го създали.

Борисов позволява също, че убитият Мартин Нотаруиса е работил за Министерство на вътрешните работи.

Той напомни, че апелативният прокурор на София Радослав Димов е споделил, че не е познавал Мартин Божанов и не е ходил в клуба му, само че в тяхната общественост се е говорило за него, че е бил заможен лъжец.

Като заможен лъжец обаче, къде са обвинителните актове в някакви имотни покупко-продажби, тъй като за такива покупко-продажби е имало сигнали против него. Аз обаче мога да седна да напиша сигнали против хората в цялото студио, само че това нищо не значи, стартира в „ Твоят ден “ Борисов.



Просто този човек е отглеждан от системата, тъй като й е служил и някои са имали полза от него. Ето в този момент с проблема дали е бил конфиденциален помощник на Министерство на вътрешните работи, министърът разумно споделя, че няма да дава отговор. Ако не беше доста е елементарно да кажеш: Да не е било, в този момент той споделя, че няма такова нещо с половин уста, добави той.

Това е по принцип секретна информация, и е допустимо Мартин Божанов да е бил конфиденциален помощник на Министерство на вътрешните работи и да е бил доста потребен с неговата информация, която той има и затова да е имал някакъв подобен статут, сподели още Борисов.

Ще бъде забавно да забележим с кои е бил забъркан Мартин Нотариуса, и по какъв начин е оказал помощ на полицията и на прокуратурата да предотвратят закононарушение и да го разкрият. Но това надали обаче ще се случи, разяснява Кирил Борисов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР