Стопкадър Нова нюзИзвестен наш анализатор изпъкна с прелюбопитен коментар за

...
Стопкадър Нова нюзИзвестен наш анализатор изпъкна с прелюбопитен коментар за
Коментари Харесай

Проф. Владимир Чуков: Това, че Путин не отиде в Турция, е жълт картон за Ердоган

Стопкадър Нова нюз

Известен наш анализатор изпъкна с прелюбопитен коментар за връзките сред Путин и Ердоган.

Фактът, че президентът на Русия Владимир Путин не отиде в Анкара, е жълт картон за турския държавен глава Реджеп Ердоган. Това разяснява интернационалният анализатор проф. Владимир Чуков в „ Денят онлайн ” по NOVA NEWS. Той сподели, че се е появила публикация, която изяснява за какво Путин не е отишъл в Турция.

" Първата причина е анулацията на сметките на водещи съветски компании от турски банки. Русия вижда затворена врата в лицето на Турция. Построяването на цех " Байрактар ", посредством подписан контракт сред украинци и турци, е друга причина. Трета пък е, че съветските служби са на мнение, че турското разузнаване се активизирало в регионите с мюсюлманско население в Русия. Американската помощ е същинска мъка сега, само че ще се случи. Тръмп по всякакъв начин пробва да се опълчи на предложенията на Байдън ", разяснява той. 

По думите на Чуков кримските татари са мощен коз за Украйна. " Русия смята, че турците са минали границата - постоянно желаят да бъдат с печелившите. Тоест, да са на страната и на Изтока, и на Запада. Няма по какъв начин Турция да не се съобрази с решенията в Брюксел. Ердоган от своя страна отива в Египет, с цел да ускори доближаването сред мюсюлманските страни. Турция няма упоритости да реши спора в Газа. Катар обаче е страна - пощенска кутия, каквото желаете, това може да вземете ", счита анализаторът.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР