Стопкадър Нова нюзДелян Пеевски отговори по интересен начин на Бойко

...
Стопкадър Нова нюзДелян Пеевски отговори по интересен начин на Бойко
Коментари Харесай

Пеевски за близостта му с Кирил Петков: Мъже не харесвам

Стопкадър Нова нюз

Делян Пеевски отговори по забавен метод на Бойко Борисов, който разгласи, че Пеевски е непосредствен с Кирил Петков, двамата имат топли връзки и се появяват дружно, а Движение за права и свободи са близки до „ Продължаваме промяната “.

Мъже не одобрявам. Това би трябвало да завърши, кой къде води някои, малко взехме да ставаме като гаджета. Надявам се всички да не харесваме мъже, тъй като аз не одобрявам, сподели за Нова нюз Пеевски.

Това водене по кабинети, без кабинети, всеки ден дружно, това би трябвало да престане. Значи, в кой кабинет се виждаме. Виждаме се в моя кабинет. Кирил Петков идва, аз вървя в неговия, вървим и при Борисов. Стига към този момент, виждате кой избавя тука нещата. Винаги като има проблеми с другите партии, аз им ги избавям. Стига толкоз, ние работим дружно, безапелационен е Пеевски.

В държавното управление обаче ние не желаеме да участваме. Имали сме предложение за министри, само че ние не желаем да участваме. Видяхте, че Борисов персонално ни предложения, отказахме му. Министърът на земеделието предложения наша депутатка за зам.-министър, с цел да оправи бранша, тъй като има доста проблеми. Ние и това отказахме, сподели още Пеевски.

Аз не мога да схвана, за какво се продължава тази тематика. Ние не желаем да участваме в държавното управление, в парламентарното болшинство участваме всеки ден, и сме балансьори нещата да се случват. Без нас не могат да се оправят, няма да дадем България на Русия, приключи Делян Пеевски.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР