Стопкадър Нова НюзБойко Борисов въобще изгря като звезда, като харизма

...
Стопкадър Нова НюзБойко Борисов въобще изгря като звезда, като харизма
Коментари Харесай

Сибина Григорова: Бойко Борисов загуби харизмата си

Стопкадър Нова Нюз

Бойко Борисов изобщо изгря като звезда, като харизма и политическо водачество поради любовта на публицистите. Той беше доста друг, беше доста подсъзнателен и пускаше смешки на място с добра реакция. Сега, доста години по-късно, да го кажем, тъй като основен секретар беше, след това кмет на София и чак тогава пристигнаха мандатите към този момент от изпълнителната власт, съгласно мен той си загуби нервите и губи това самообладание и тази харизма изрично, и за мен това е огромен риск за публицистиката.

Така по Нова нюз журналистът Сибина Григорова разяснява абсурда в ефира на Нова, в който Бойко Борисов се включи изключително по телефона и се скара на водещите поради въпросите, които задават на Деница Сачева.  

Аз през днешния ден си поиграх малко да извадя всички образци, в които в последно време публицистите стават обект на някакви офанзиви от страна на политици, и там са Мустафа Карадайъ, там е Десислава Атанасова, която на Цветанка Ризова й споделяше: Вие, за какво ме питате такива неща. Опасно е, единствено това желая да кажа. Имаше конференция в Българска телеграфна агенция, където Бойко Борисов сподели на журналиста, който му зададе въпрос по отношение на оградата турската, и му споделя служебният министър на защитата споделя еди-какво-си, и Бойко Борисов му сподели: Как ще ме питаш по този начин, ти би трябвало да кажеш след три мандата сполучливи като министър председател... Не е редно това, не е редно те да ни учат, тъй като ние сме експерти. В смисъл, че ние това сме го учили. Не имам вяра в школата на Министерство на вътрешните работи да се учи публицистика, добави Григорова.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР