Стопкадър Нова нюзБойко Борисов с първи думи за войната между

...
Стопкадър Нова нюзБойко Борисов с първи думи за войната между
Коментари Харесай

Борисов: Когато Кирил и Асен са на един плакат с Радев, трудно е да се скрие подкрепата им към него

Стопкадър Нова нюз

Бойко Борисов с първи думи за войната сред Делян Пеевски и Румен Радев.

Аз съм употребил притча, когато съм приказвал за пътя на копринката, само че никой не се разпозна тогава и никаква медия не прояви интерес към тази притча, и не виждам никакъв смисъл да разясня войната сред водачи на политически празненство, сподели той по Нова нюз.

Много е забавно по какъв начин са правени служебните държавни управления, кой се е срещал, кой е договарял хората, това са големи назначения. Но аз на ваше място бих се  заинтересувал от изявлението на вицепрезидента госпожа Йотова, която сподели, че президентът е канен за част от сглобката, добави по Нова нюз той.

Асен Василев отхвърли да го е канил? Еми, госпожа Йотова едва ли си го е изсмукала от пръстите, тъй че попитайте водачите на другите политически партии. Освен това мисля, че за тези три години безпорядък и безспорна обърканост в България, лепенето на етикети докара до тотално смразяване на хората, сподели още Бойко.

В момента в България просто няма водач, без да му е залепен дали подобаващ или не етикет, и това продължава със страшна мощ какво би било. Защото фактически постоянно е прозирало по време на избори зад кого стои президента Радев. Когато Кирил и Асен са на един афиш с него, мъчно е да се скрие прозирал или не поддръжката им за президента Радев. Или по-късно, когато са били министри в служебното държавно управление, поддръжката му към тях, разяснява Бойко Борисов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР