Стопкадър Нова НюзБившият главен прокурор Иван Гешев коментира създаването на

...
Стопкадър Нова НюзБившият главен прокурор Иван Гешев коментира създаването на
Коментари Харесай

Гешев към депутатите: Защо не направите комисия за Алексей Петров, Къро и Петьо Петров?

Стопкадър Нова Нюз

Бившият основен прокурор Иван Гешев разяснява основаването на комисията в Народното събрание, която да се занимава с установяването на приближени до убития Мартин Нотариуса магистрати, и по-специално направения листата с имена, които са били доближени до Мартин Божанов.

В него са членове на Специализирания съд и следователи.

Казал съм, че политиците в Народното събрание са отпадъци и по тази причина не желая да го разяснява. Някой народен представител си е написал този лист, пуснал си го е самичък и в този момент си го чете самичък в Народното събрание, стартира по Нова нюз Гешев.

Като виждам имената, този лист е изработен единствено, с цел да дискредитира избран кръг от хора и аз приканвам, откакто са толкоз справедливи и толкоз ги интересува тематиката правосъдна промяна, макар че те унищожиха правораздаването, овладяха го политически и в този момент сме на равнище престъпност от 90-те години, приканвам ги да създадат комисия и за Алексей Петров, добави той.

Защо не създадат за Алексей Петров, да ви кажа ли. Защото не е безвредно. Мартин Нотариуса, по този начин както вие го презентирате, е един треторазряден лъжец и е безвредно да си приказват всевъзможни нелепости. И настрана да напрвят и за Къро комисия, и за Петьо Петров, и за всички, сподели още Иван Гешев.

Той съобщи още, че не е познавал Мартин Нотариуса и не е ходил в неговия клуб, защото през последните 7-8 години е бил с защита на НСО.

Може да питате официало къде съм ходил, защото има лист с избраните места, където съм бил. Освен това от 4 години подкрепям хигиена на контактите си и не съм ходил безусловно на никое място, с изключение на с децата си на станции на прокуратурата, разяснява Гешев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР