Стопкадър Нова нюзПетел“ следи какво се случва в парламента, след

...
Стопкадър Нова нюзПетел“ следи какво се случва в парламента, след
Коментари Харесай

Журналист: Не можем да отидем бързо до тоалетната в парламента

Стопкадър Нова нюз

„ Петел “ следи какво се случва в Народното събрание, откакто 85 публицисти, които са безпределно затруднени в отразяването на активността на депутатите, се подисаха в подписка с искане за смяна на изискванията на работа в Народото ксълрание.

Един от тях – Пламена Игнатова, е стоял оня ден пред една врата, до момента в който чака някой да му отключи, с цел да може да излезе от постройката на Народното събрание.



Проблемите ги констатирахме още в първия ден от началото на септември, когато се принесохме в тази постройка, само че взехме решение да дадем по този начин и за себе си, за администрацията и за депутатите някакво време, с цел да свикнем, да се напаснем и да забележим по какъв начин ще се работи, стартира пред Нова нюз Игнатова.

За нейно страдание обаче огромна част от обещанията, които са им дадени първоначално, не се изпълнилиа, а практиката наложила напълно различен метод на работа.

В момента главното работно пространство за публицистите са едни 20-30 квадратни метра пред пленарната зала, а фотографите и операторите всеки ден на тил носят едни по този начин тежка техника и качват по четири етажа, добави журналистът.

Съжалявам, че би трябвало да прозвучи в ефир, само че няма достъп даже до хигиеничен възел, което е неуместно, и не може да отидем бързо до тоалетната, сподели още Игнатова.

Най-същественото за мен е неналичието на достъп до коридорите и в случай че в остарялата постройка депутатите се оплакваха от това, че нямат задоволително персонално пространство, то тук се разполага с такова и не виждам никаква спънка да бъдем пуснати в коридорите което е една съществена част от нашата работа, добави Пламена Игнатова. 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР