Стопкадър и видео Нова Тв, vbox7.comВластите в София взеха решение,

...
Стопкадър и видео Нова Тв, vbox7.comВластите в София взеха решение,
Коментари Харесай

СОС преименува площад и алея в чест на Украйна

Стопкадър и видео Нова Тв, vbox7.com

Властите в София взеха решение, което сигурно ще е обект на разпалени мнения.

Столичният общински съвет реши площи, наоколо до съветското посолство, да бъдат преименувани в чест на Украйна. 

С 33 гласа " за " и 16 " срещу " се преименува алея на " Героите на Украйна, а с 34 гласа " за " и 15 " срещу " - площад " Борис Немцов ", заяви Нова Тв.

Междувременно общинарите взеха решение уикраинското знаме да бъде сложено на фасадата на Столичната община. Предложението беше признато с 33 гласа “за ”, 14 “против ” и 1 “въздържал се ”.

В чест на Украйна: Втори опит за именуване на алеи в София

По-рано денем пред постройката на общината се организира митинг, проведен от Българска социалистическа партия - София. Голяма част от недоволните са били и симпатизанти на партия “Възраждане ”, съобщи кореспондент на NOVA. 

“Нека регионалният шеф да не излиза от границата на своята подготвеност. Това е роля на директно определените от жителите общински съветници ”, сподели ръководителят на СОС Георги Георгиев против решението на регионалният шеф да отхвърли предлагането. 

“Имаме някакъв регионален шеф, който по случайност има първи проблясъци на здрав разсъдък. Аз съм тук, с цел да го поддържа ”, сподели един от протестиращите. 

“Тук съм, с цел да изразя несъгласието си непознато знаме да бъде сложено на фасадата на Столична община ”, съобщи друга протестираща.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР