Стопкадър и видео Нова Тв, vbox7.comТричленно семейство се нуждае от

...
Стопкадър и видео Нова Тв, vbox7.comТричленно семейство се нуждае от
Коментари Харесай

Зов за помощ: Майка гледа двамата си болни синове с 400 лева на месец

Стопкадър и видео Нова Тв, vbox7.com

Тричленно семейство се нуждае от поддръжка, с цел да претърпява.

Майка живее и гледа двамата си заболели синове с 400 лв. на месец в село Вировско. Николинка Ангелова и синовете й купуват самун с купони от наследствени земи. За тях също се доплаща, само че излиза по-евтино. Жената е напълно отдадена на грижата за двамата младежи, тъй като те имат съществени здравословни проблеми.

Въпреки, че е болен, дребният й наследник въпреки всичко се пробва да оказва помощ по някакъв метод. Преди да се разболее се е занимавал с почистване на комини, с озеленяване и какво ли още не. Завършил електротехника, само че няма по какъв начин да стартира работа и поради болестта си, само че и тъй като в селото работа няма. Живеят все по-скромно, тъй като цените в магазините не престават да порастват и фамилията може да си купува все по-малко неща.

Големият брат е роден с увреждания, само че при трагичен случай си предизвикал още едно. От тогава не вижда с едното око, само че и той оказва помощ на майка си всеки ден във всичко.

Въпреки компликациите, които имат тримата, всички имат фантазии, които биха осъществили, в случай че някой ден съумеят да надмогнат мизерията. Например за още една стая, тъй като в този момент тримата разделят една.

„ Аз желая мама да е жива и здрава, както и аз, с цел да мога да си я виждам ”, споделя за Нова Тв единият от синовете.

Лечението обаче е комплицирано, парите на фамилията не стигат, а за него са нужни доста средства.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР