Стопкадър и видео Диема Спорт, gong.bg, vbox7.comЛегенда на моряците се

...
Стопкадър и видео Диема Спорт, gong.bg, vbox7.comЛегенда на моряците се
Коментари Харесай

Курьор за сбогом: Щастлив съм, че вкарах голове за Черно море

Стопкадър и видео Диема Спорт, gong.bg, vbox7.com

Легенда на " моряците " се сбогува с отбора по страховит метод.

Футболистът на Черно море - Матиас Курьор, изигра последния си мач за отбора и се разписа на два пъти при успеха с 3:1 против Локомотив Пловдив. С тази победа " моряците " си осигуриха присъединяване на 1/4 финалите на SESAME Купа на България.

Първият и най-съществен въпрос бе дали той завършва с футбола след този мач:

" Не съм сигурен, клубът знае, че не е несъмнено. Мисля, че ще отида във Франция и там ще играя в 3-та или 4-та девизия. Усещах, че почитателите са зад мен, както и играчите - безусловно всички. Това ме разплака, вкарах и два гола, само че значимото е, че продължаваме напред "

" Бях сигурен, че ще спечелим. Това бе мач за Купата, аз в никакъв случай не съм губил мач за Купата. Не желаех да си потегли със загуба. Най-хубавите ми мемоари са в този шампионат. Благодаря на всички, нямам думи. Опитах се да дам цялото си сърце за Черно Море. Трудно ми е да си потегли, през вчерашния ден плаках в леглото си. През целия ми живот ще помня клуба ", добави той.

" Това е футбол, необичайно е. Днес бе край за мен, желаех да дам максимума, тъй като клубът даде всичко на мен. Опитах да покажа любовта си към почитателите на Черно море. Щастлив съм, тъй като вкарах още голове за клуба ", приключи прочувствено пред Диема Спорт Курьор, представен и от gong.bg.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР