Стопкадър Фейсбук, Геновева КръстеваВандалски акт е извършен късно снощи пред

...
Стопкадър Фейсбук, Геновева КръстеваВандалски акт е извършен късно снощи пред
Коментари Харесай

Футболни фенове атакуваха палатковия лагер на Мая Манолова, счупиха плочата на МОЧА

Стопкадър Facebook, Геновева Кръстева

Вандалски акт е осъществен късно нощес пред Паметника на руската войска в столицата.

Футболни почитатели само че " Левски " нападнаха палатковия лагер пред Паметника на руската войска, счупиха плочата на монумента и замеряха с димки и други хората в лагера. Атаката стана към час след успеха на " сините " над израелския " Апоел " (Беер Шева) с 2:1.

Агитката издигна транспарант с надпис " Демонтаж ", а откакто счупиха плочата, написаха със спрей " Искаме български монумент ". " Дойдоха към 20-30 индивида от агитката на `Левски ", множеството с маски, извадиха спрейове, боксове, чук, с който започнаха да чупят надписа, започнаха да хвърлят запалителни елементи- димки, факли по нас... и аз не разбрах тъкмо. Всичко стана за минута- две. Успях да фотографирам единствено края ", написа във фейсбук Геновева Кръстева, една от " пазещите " МОЧА, и ползва видео от офанзивата.

В клипа се вижда и полиция. Засега не е ясно какъв брой души са задържани и дали има арести. За преместването на паметника, прочут и като МОЧА - Монумент на Окупационната Червена Армия, има решение на страната. Съответно, мигновено леви проруски обединения събраха каквито имат привърженции пред него с палатки - с цел да го бранят. След офанзивата на място отидоха Мая Манолова и някогашния вътрешен министър Румен Петков - и двамата съществени " представители " в интерес на мир без условия в Украйна, който ще облагодетелства търсения от Международния углавен съд в Хага за систематично похищение на украински деца съветски деспот Владимир Путин, пише 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР