Стопкадър Евронюз БългарияПетел следи как протича акцията за издирването на

...
Стопкадър Евронюз БългарияПетел следи как протича акцията за издирването на
Коментари Харесай

Първан Дангов: В училището на изчезнала Ивана започва проверка

Стопкадър Евронюз България

" Петел " следи по какъв начин протича акцията за издирването на изчезналото момиче в Дупница.

150 служители на реда и още толкоз доброволци търсят изчезналата 17-годишна Ивана от Дупница. Властите имат подготвеност да изискат подпомагане и от Столична огромна община, заяви кметът на града Първан Дангов пред Евронюз България.

По-важното за него обаче е за какво за следващ път целият запас на страната е впрегнат за издирването на дете и дали тази обстановка е могла да бъде предотвратена. Затова в учебното заведение през днешния ден стартира вътрешна инспекция.

Към момента от момичето няма никаква диря или информация. Намерено е единствено якето, а раницата и джиесема си е оставила в учебното заведение където учи - Гимназията по хранително-вкусови и химически технологии, написа dunavmost.com.

Периметърът на претършуване в региона се уголемява. Претърсват се местности по Пиперево, Баланово, Блажиево, Усойка. Цялото корито на река Джерман. На някои места и по два пъти.

Използват се дронове, термокамери, следови кучета.

Действията се координират от построен в РУ Дупница оперативен щаб, който се управлява се от шефа на Областната дирекция в Кюстендил старши комисар Венцислав Григоров.

Според шефа на ОДМВР-Кюстендил възможно е детето да не се намира на територията на града. В учебното заведение през днешния ден стартира вътрешна инспекция.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР