Стопкадър Диема СпортВтората победа на соколите през пролетния полусезон изпълва

...
Стопкадър Диема СпортВтората победа на соколите през пролетния полусезон изпълва
Коментари Харесай

Херо към феновете на Спартак: Моля ви, не освирквайте играчите

Стопкадър Диема Спорт

Втората победа на " соколите " през пролетния полусезон изпълва всички почитатели на клуба с оптимизъм.

Старши треньорът на Спартак Варна – Димитър Димитров, разяснява днешната победа на „ соколите “ над Септември, която ги приближи единствено на точка от предпоследния в класирането Хебър Пазарджик.

Опитният експерт помоли почитателите на варненския отбор да не освиркват играчите, като дефинира и днешния триумф като „ върховен “. Херо разкри също, че напрежението в отбора е голямо.

„ Като качество е доста по-различно от мачове, които загубихме, а играхме мощно. Сублимен миг беше през днешния ден. Трябваше да спечелим и с некрасива игра. Напрежението е голямо. Тук е моментът да благодаря на почитателите, само че желая да ги помоля да не освиркват. Говоря за Лирой (б.р. - Микелс)– той има доста качества, само че е под напрежение и като чуе освиркванията не се показва по-добре “.

„ Много е мъчно, дълбочината е дребна. Родни е с две тренировки и през днешния ден бе в групата. Тези момчета заслужават почитание и почит за направеното през днешния ден “.

„ Мисля, че е заслужена успеха. Септември нямаше чисти положения. В поредност от мачове Фигейредо сподели неустановеност, бях задължен да дам късмет на Иван (б.р. - Дичевски) “.

„ Надявам се да не приключим последни, аз съм пристигнал за това “, приключи Херо пред камерата на Диема Спорт, представен и от gong.bg.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР