Стопкадър бТВВодещите на Тази сутрин“ разпънаха на кръст ген. Атанас

...
Стопкадър бТВВодещите на Тази сутрин“ разпънаха на кръст ген. Атанас
Коментари Харесай

Цънцарова разпъна на кръст ген. Атанасов с въпроси за Делян Пеевски

Стопкадър бТВ

Водещите на „ Тази заран “ разпънаха на кръст ген. Атанас Атанасов с въпроси за Делян Пеевски.

Вярно ли е, че Пеевски е министър председател в сянка, както го дефинира някогашния министър на защитата Димитър Стоянов, попита Мария Цънцарова по бТВ.

Ние имаме постоянно държавно управление и министър председател е учен Николай Денков. Аз съм дал своя вот за за него и считам, че държавното управление се оправя обичайно със дилемите, опита да се измъкне дипломатично генералът.

Определете тогава ролята на господин Пеевски, зададе нов въпрос Цънцарова.

Той употребява актуалната обстановка да си прави някакъв обществен пиар. Може би има потребност някъде зад граница да чуят за него и по тази причина всеки ден излиза и приказва по-важните тематики, отвърна Атанасов.

Той приказва от името на болшинството, приказва за зърнопроизводителите, говореше за самодейността Вие да сезирате ДАНС за съветските шпиони, продължи да е настъпателна журналистката.

Трябва да се каже, че Пеевски е един неофициален водач на парламентарната група на Движение за права и свободи и това е напълно обикновено да приказва от името на тая политическа мощ, която съставлява, сподели Атанас Атанасов

Така ли го усещате в връзката с водачите, попита Златимир Йочев.

Може би са си разменили функциите. Може би единият се занимава с едни неща, другия с други, защото Карадайъ не го виждам, той се отдръпна, изрази мнение генералът.

Иван Костов зададе въпрос по радиото с каква компетеност се трансформира Пеевски в представител за конституцията, зададе нов въпрос Цънцарова.

Доколкото зная, той е правист. Аз не бих правил психически портрет на Пеевски, само че очевидно той има потребност от обществена изява, затови полемиката ген. Атанас Атанасов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР