Стопкадър бТВЦветанка Ризова посече Никола Минчев с неудобен въпрос.Струва ми

...
Стопкадър бТВЦветанка Ризова посече Никола Минчев с неудобен въпрос.Струва ми
Коментари Харесай

Цветанка Ризова към Никола Минчев: Струва ми се, че има разглобяване в сглобката

Стопкадър бТВ

Цветанка Ризова посече Никола Минчев с неуместен въпрос.

Струва ми се, че има демонтиране в сглобката, защото Пеевски и Борисов оня ден в един глас имат страхотни искания към вас, в това число искане за оставка на Тагарев, на енергийния министър Радев на спортния министър. Много ниска оценка за работата на това държавно управление и поръчка, че след ротацията те ще бъдат заменени. Смятате ли, че в режим на такова съмнение и лукавщина посред ви властта е постоянна, попита Ризова в „ Лице в лице “ по бТВ.

Да, чух тези възражения във връзка с част от министрите, само че умерено мога да кажа, че не ги намирам за основателни, сподели Минчев.

В последна сметка в това ръководещо болшинство в Народното събрание има сътрудници и с цел да има консенсус за промяна на министъра, в това число и след ротацията, това постанова единодушие от всички страни, в това число и от Николай Денков и Мария Габриел, добави той.

Ризова обаче отвърна, че в случай че няма болшинство, държавното управление ще падне.

И тук Минчев се съгласи с нея.

Логично е да има ръководещо болшинство и когато се загуби, държавното управление пада. За да има обаче промени, би трябвало единодушие на всички заинтригувани, сподели депутатът от ПП-ДБ.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР