Стопкадър бТВНикола Минчев от Продължаваме промяната бе категоричен, че ще

...
Стопкадър бТВНикола Минчев от Продължаваме промяната бе категоричен, че ще
Коментари Харесай

Минчев: Продължаваме промяната иска да управлява, но не на всяка цена

Стопкадър бТВ

Никола Минчев от " Продължаваме промяната " бе безапелационен, че ще върнат втория мандат несбъднат, в случай че декларацията им в Народното събрание не бъде подкрепена от 121 депутата.

Последва въпрос на водещата на " Лице в лице " по бТВ Цветанка Ризова: Ще предложите ли имена, в случай че въпреки всичко изискат вашите някогашни сътрудници или възможни бъдещи нови сътрудници, да споделите по какъв начин може да наподобява кабинета на малцинството. Само с представители на " Продължаваме промяната ", включени Българска социалистическа партия, изключени  " Демократична България " и " Български напредък ", за какво не и някои други?

Мисля, че първото, в което би трябвало да се обединим, са политиките, задачите и правилата, и едвам когато има обединяване към тях, тогава може да се приказва за личен състав, отговори Минчев.

Имате ли проектоперсонален състав, тъй като в случай че се случи това нещо, вие за два дни ли ще го извършите това. Коментирали ли ли сте съответно персоналния състав на държавно управление, попита Ризова. Минчев бе сбит, че на този стадий не са обсъждани имена на министри.

На заключителния въпрос на водещата - желаят ли да ръководят, Никола Минчев даде сбит отговор: " Продължаваме промяната " иска да ръководи, само че не на всяка цена, което значи, че не е подготвена на непоследователност и взаимни отстъпки. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР