Стопкадър бТВНатали Трифонова каза, че слънчевото време у нас ще

...
Стопкадър бТВНатали Трифонова каза, че слънчевото време у нас ще
Коментари Харесай

Натали: Слънце още четири дни дни, после гръмотевични бури

Стопкадър бТВ

Натали Трифонова сподели, че слънчевото време у нас ще се резервира в идващите четири дни, само че след това ще се скапе и още веднъж предстоят гръмотевични стихии и градушки.

„ Утре времето ще е слънчево, облаци ще има в Североизточна България, където може да превали и прегърми. Максималните температури ще бъдат сред 28 и 33 градуса, в София следобяд към 28. Ще духа вятър от северозапад, в планините ще бъде най-вече слънце, а в следобедните часове ще се развива купеста облачност, само че единствено на обособени места ще превали временен дъжд. Вятърът в планината ще бъде слаб доумерен от север, като към края на деня малко ще се усили. Максималната температура на 1200 метра височина ще бъде към 22 градуса, на 2000 метра към 14 “, сподели Натали по БТВ.



„ В четвъртък и в петък над по-голямата част от страната ще доминира слънчево време. Може да превали единствено на обособени места в планинските региони, а в Западна България ни чака още по-горещо време и температурите в страната ще бъдат сред 30 и 35 градуса. Само по Черноморието ще бъде по-хладно, със стойности от към 25 градуса. През почивните дни през страната ще премине леден атмосферен фронт и в събота над западните региони, а по-късно и в централна България ще има краткотрайни превалявания, гръмотевични стихии и градушки. Температурите също ще стартират да се намаляват, в неделя ще бъде облачно и в доста региони в Южна и Източна България ще вали. Има възможност за обилни количества дъжд. В началото на идната седмица ще има условия за превалявания и ще бъде хладно за края на месец юни “, добави Натали Трифонова.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР