Стопкадър бТВМинистър е оптимист за летния туристически сезон у нас.Очаквам

...
Стопкадър бТВМинистър е оптимист за летния туристически сезон у нас.Очаквам
Коментари Харесай

Министър Динкова: Очаквам добър летен сезон, сигурен и чист

Стопкадър бТВ

Министър е оптимист за летния туристически сезон у нас.

Очаквам да имаме добър летен сезон, сигурен и чист. Това съобщи министърът на туризма Зарица Динкова в предаването " Тази събота " по БТВ. 

Трябва да вървим взаимно и редовно, да решаваме проблемите. Ако желаеме да имаме привлекателни дестинации, би трябвало да имаме привлекателни места на живеене. Да имаме усмихнати и щастливи хора, защото хнората отиват на почивка тук-там, в които хората се усещат усмихнати и щастливи, сподели още министър Динкова. 

Пропаганда хибридна акция потегли против българския бизнес случилото се разрушената язовирна стена в Украйна. Морето ни е чисто и ние би трябвало да защитим България като дестинация, допълни Зарица Динкова, написа novini.bg. 

Министърът на турзима означи, че не чака да бъде повдигната тематиката по отношение на изключването на Несебър от Списъка на международното културно завещание на ЮНЕСКО. 

„ България би трябвало да бъде рекламирана на първо място по съвременен и ефикасен метод и това ще е едно от нещата, на които аз извънредно доста ще държа. Вече съм го комуникирала. Планирам посещаване в Германия заради значимостта на този пазар за България. Наблюдаваме прочут спад точно при туристите от там.  Знам за тази проблем и идната седмица имам среща и с комерсиалния представител там. Имаме хрумвания и ги създаваме. Смятам, че ще е извънредно значимо този проблем да се адресира и на политическо, и на бизнес равнище “, изясни Динкова.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР