Стопкадър бТВКуче е простреляно в кюстендилското село Стенско, докато неговият

...
Стопкадър бТВКуче е простреляно в кюстендилското село Стенско, докато неговият
Коментари Харесай

Деница: Простреляха кучето ми, вече никога няма да може да тича

Стопкадър бТВ

Куче е простреляно в кюстендилското село Стенско, до момента в който неговият притежател го е разхождал и е бил на пет метра от него. Инцидентът се случва на полето на 6-и август вечерта към 7,30 часа вечерта.

Обикновено разхождам всяка вечер кучето по това време. Не съм подозирала, че може да се случи сходен случай. Разхождахме се по пътя и се връщахме към този момент от разходка, когато чух изстрел от посока реката. Тя сви задното си краче и стартира да квичи. Не съм чувала по-голяма болежка. Аз легнах до нея, видях, че има прострелна рана в крайници и съвсем липсваше колянната й става. Обадих се на другари, да дойдат да ни вземат, защото тя е 25 кг и не можех да я нося. Болеше я извънредно, описа за бТВ притежателят на кучето Деница Джалова.

Като чух изстрела, при започване на осъзнавах какво се случва, по-късно осъзнах. Не мога да допускам, че някой може да изпитва някакво такова извратено възприятието и наслаждение от това да простреля живо създание. Аз не мислех, че могат да стрелят и по мен, мислех единствено за нея. Закарах я в клиника и през днешния ден би трябвало да я оперират. По-добре е, само че към този момент няма да може да свива крачето си и в никакъв случай към този момент няма да може да тича, и ще куца, добави Деница Джалова.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР