Стопкадър бТВГеорги Харизанов критикува Румен Радев, че не е склонен

...
Стопкадър бТВГеорги Харизанов критикува Румен Радев, че не е склонен
Коментари Харесай

Харизанов: Президентът не е ентусиазиран да има правителство с първия мандат

Стопкадър бТВ

Георги Харизанов подлага на критика Румен Радев, че не е податлив да се сформира кабинет с първия мандат.

„ Констатациите след консултациите за държавно управление, в случай че може да перефразираме Валери Божинов, са като преди консултациите. Само че отрицателния аспект на всичко, което се случи тези дни, беше този, че се събират политици и излизат президентът и госпожа Нинова през вчерашния ден и през днешния ден и споделят " би трябвало да има държавно управление “. Това ние го знаем, естествено, като тези моделките на състезанието за хубост, които споделят, че ще се борят за международен мир. Общо взето същото обръщение видяхме, което го знаем “, съобщи за бТВ Харизанов.

„ Позитивното нещо, което се случи при президента, беше възобновяване на разговора сред него и Борисов, както и извънредно съответното и подходящо изявление на Христо Иванов, с което обърна внимание на фактора време, и на това че времето би трябвало да носи добавена стойност. Оттам нататък това, което президентът и през днешния ден вярно означи, че сондира за обединяване сред партиите, двете политически празненство, а съгласно мен това приказва и за включване на президентството в теоремата за втория мандат, защото допускам, че Радев не е ентусизиран във връзка с това да се сформира държавно управление с първия мандат “, добави Харизанов.

„ Варианти има доста и са най-различни, надяваме се след днешното по този начин форсиране на обстановката от страна на ГЕРБ със следобедния брифинг, с който приканиха ясно втория да каже какво мисли да прави, защото ГЕРБ и преди изборите обявиха, че даже и да са първа политическа мощ, ще търсят съдействие с „ Продължаваме промяната “ и не престават да държат този курс, да чуем ясно какво желае да прави втория. Тогава може би ще има повече изясненост “, сподели още Георги Харизанов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР