Стопкадър бТВДжия е поредната късметлийка в Ергенът“. Тя се оказа

...
Стопкадър бТВДжия е поредната късметлийка в Ергенът“. Тя се оказа
Коментари Харесай

Ергенът покани Джия на разходка в Бодрум. Валерия: Дано не я целуне

Стопкадър бТВ

Джия е следващата късметлийка в „ Ергенът “. Тя се оказа на седмото небе от благополучие, когато разбра, че е поканена от Евгени на разходка в Бодрум.



„ Не мога да допускам, само че се веселя, че Евгени избра тъкмо мен. Не го чаках въобще, нямам самообладание да отида на срещата “, съобщи разчувстваната Джия по бТВ.



„ Джия е такава игрива, дребна кокетна пъргавелка. Мисля, че  виждаме същинската Джия в последно време. В началото може би имаше потребност да се приспособява и в този момент почва да се открива тоя сладкиш. В нея той го вижда, да доста е готина, доста сладки качества има и може да съобщи друг вид сила на мъж, в сравнение с по- общоприетите дами, заради простата причина, че в нея има нещо доста чисто и детско. Освен това, макар че е доста кокетна и е мацка, която ужасно се поддържа, тя е и натурално доста красива, и има доста готина сила “, означи Пам.

Валерия пък призна, че няма самообладание Джия да се върне и да й опише по какъв начин е предходна срещата с Евгени, само че изрази вяра, че той няма да я целуне.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР