Стопкадър бТВАсен Василев попиля депутатите с това, което каза.Това, което

...
Стопкадър бТВАсен Василев попиля депутатите с това, което каза.Това, което
Коментари Харесай

Асен Василев: Случващото се в парламента е срам

Стопкадър бТВ

Асен Василев попиля депутатите с това, което сподели.

Това, което се случва в Народното събрание, е позор. Ние сложихме фасада, която да прикрие нашата неспособност да реализираме единодушие. Това избрахме - фасада. Не знам дали тази стъпка не е обратно, или настрана. Ако по този метод работи този парламент, идващия път няма по какъв начин да създадем фасада, а ще би трябвало да решим проблемите в действителност ".

Това разгласи съпредседателят на „ Продължаваме промяната “ Асен Василев след избора на Вежди Рашидов за ръководител на Народното събрание. 

139 депутати от ГЕРБ-СДС, Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи и „ Български напредък “, които го издигнаха Вежди Рашидов, го поддържаха за ръководител на Народното събрание. 73 бяха срещу – депутатите на „ Продължаваме промяната “ и „ Демократична България “, а 27-те депутати на „ Възраждане “ се въздържаха.

„ Три дни преди началото на Народното събрание обявихме, че издигаме наш претендент за ръководител на Народното събрание. Когато видяхме, че няма поддръжка, а това вкарва страната в блокаж – оттеглихме кандидатурата “, добави той, пише btvnovinite.bg.

„ Причината да желаяме отмора преди гласуването беше да решим дали да гласуваме „ срещу “ или „ въздържал се “. Тествахме какво е отношението към опозицията в този парламент. За страдание, видяхме, че отношението е – „ болшинството прави каквото си желае “. Затова ние гласувахме с „ срещу “, а не с „ въздържал се “, акцентира Василев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР