Стопкадър България Он ЕърЧлен на НДПС разкри какво е предприемал

...
Стопкадър България Он ЕърЧлен на НДПС разкри какво е предприемал
Коментари Харесай

Тахир: Доган освен на себе си, на никой друг няма вяра

Стопкадър " България Он Еър "

Член на НДПС разкри какво е предприемал Ахмед Доган, с цел да остане единствен водач на партията толкоз дълго. 

Преди дни Движение за права и свободи даде поръчка за вътрешна смяна в структурата си. Почетният ръководител Ахмед Доган направи предложение - управлението на придвижването да бъде споделено сред Делян Пеевски и Джевдет Чакъров.

" Доган с изключение на на себе си, на никой различен няма религия. През годините той направи по този начин, че да не се приготви втори водач след него. С всички, които бяха действителна опасност за него, той се саморазправи по един или различен метод. Или той ги изключи от Движение за права и свободи, или те напуснаха партията ", съобщи Гюнер Тахир от НДПС в студиото на " Денят ON AIR " по " България Он Еър ".

" Има разлика сред Движение за права и свободи от 90-те години до 2000 година и настоящето Движение за права и свободи. Сегашното Движение за права и свободи се е трансформирало в една функционалност на почетния си ръководител и там никой не може да си изкаже свободно мнението ", безапелационен е Тахир.

По негови думи през годините Движение за права и свободи е претърпяла голям брой преобразувания и не държи на първичните си полезности.

" Когато в началото се сътвори Движение за права и свободи и по-късно, когато беше учредителната конференция, наименованието ѝ беше " Движение и права за свободи на турците и мюсюлманите в България ". Тогава ние говорихме за груповите права на етническите малцинства. Сега те се трансфораха в " Движение за права и свободи " на обособените човеци, като Доган, Пеевски, Йордан Цонев, Джевдет Чакъров и по този начин нататък ", добави Тахир в ефира на Bulgaria ON AIR.

Гостът разяснява и идната ротация на кабинета.

" Управлението, което чакаме след ротацията, може да се катурне и единствено. Mария Габриел, като се изключи че през последните 7 месеца беше външен министър, тя не е била в тази система, била е в Европейската комисия и не считам, че ще може да обхване цялото изпълнително ръководство в България до степен, в която да направи нещо по-различно ", съобщи Тахир.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР