Стопакдри Нова ТвТемата за високите заплати на кметовете бе широко

...
Стопакдри Нова ТвТемата за високите заплати на кметовете бе широко
Коментари Харесай

Предприемач обяви заслужават ли кметовете високи заплати

Стопакдри Нова Тв

Темата за високите заплати на кметовете бе необятно дискутирана в „ Пресечна точка “.

Водещата Анна-Мария Конова напомни, че градоначалникът на Кюстендил взема по 7400 лв. на месец, като той се аргументира, че един кмет би трябвало да има самочувствие с положително заплащане, с цел да може да бъде самостоятелен.



Конова разгласи и заплатата на кмета на Пазарджик – 4900 лв..

Моето мнение, е че в случай че един човек е добре обезщетен, по принцип следва да очакваш и да има положителни резултати, и надлежно да има по-малко изкушения пред него от позиция на благоприятни условия за корупция и някакви други такива недобри практики, разяснява по този мотив в Нова Тв Михаела Савова.

От друга страна, в случай че си задоволително значима и значима персона в един град, с цел да те изберат за кмет, това значи, че по-скоро ти би трябвало да си в някаква категория да се оправим добре с живота. Което значи, че тематиката за заплатата не би трябвало да е някаква доста централна, водеща и мотивационна, а по-скоро е един подробност, към който да не се дебатира толкоз интензивно, добави предприемачът.



В последна сметка това са хора, които са в услуга на народа и са там, с цел да служат повече, в сравнение с, с цел да получат заплатата си. Така че считам, че може би би трябвало да се откри някакъв баланс и златна среда с едно положително заплащане, с цел да може един кмет да бъде самостоятелен, съобщи още Михаела Савова.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР