Стопаджии - баща и син, задигнаха голяма сума пари от

...
Стопаджии - баща и син, задигнаха голяма сума пари от
Коментари Харесай

Проговори мъжът, от когото стопаджии откраднаха 10 000 евро ВИДЕО

Стопаджии - татко и наследник, отмъкнаха огромна сума пари от водач, който ги качва на пътя. За това сигнализира Исмаил Садулов, който през вчерашния ден е пътувал по пътя от шуменското село Върбица към Котел и се е натъкнал на обирджиите.

„ Пътувам и виждам татко с дребен наследник, които седят край пътя в студа. Махат ми и аз вземам решение да спра и да ги кача. Бащата седна начело при мен, а детето откъм гърба “, споделя Исмаил Садулов.

Шофьорът чува звук на задната седалка. В джоба на седалката бил поставил плик с 10 000 евро. Исмаил Садулов не подозирал, че детето рови в джобовете на седалките пред него. Решил, че то си разопакова бонбона, с цел да хапне нещо сладко.

„ Стигнахме в Котел и ги попитах дали да ги оставя на автогарата или ще продължат да пътуват на автостоп. Стопаджиите слязоха от колата и продължиха по пътя си. Сетих се за парите и бръкнах, с цел да ревизира дали са там “, продължава да споделя Исмаил Садулов.



Веднага откакто схванал, че сумата е изчезнала, той се върнал да търси бащата и сина. Били минали единствено няколко минути, само че от тях към този момент нямало и диря. Потърпевшият се обадил на полицията и разказал за кражбата.

„ Питаха ме по какъв начин се споделят, само че аз не знам, не ги познавам. Докато пътувахме мъжът описа, че работел в Кипър и в Нидерландия. Детето нищо не сподели “, споделя още мъжът пред bTV.

Полицията въпреки всичко съумяла да залови крадците след към час и половина, откакто са блокирали пътищата в региона и са проверявали всички преминаващи коли. Мъжът с детето бил добре прочут на органите на реда – престъпно проявено лице с дълго досие.

Исмаил Садулов счита, че това е скица. „ Виждаш детето и спираш, тъй като ги съжаляваш. Вече няма да върша тази неточност “, безапелационен е той.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР