Стопадър Нова НюзМомиче избяга от Иран след бой с камшици

...
Стопадър Нова НюзМомиче избяга от Иран след бой с камшици
Коментари Харесай

Момиче избяга от Иран след бой с камшици

Стопадър Нова Нюз

Момиче избяга от Иран след пердах с камшици и през днешния ден живее на улицата в Париж със статут на емигрант.

„ Аз съм момиче, което не може повече да се върне в родината си. Момиче, което имаше избор. Да води елементарен живот или да се бори за това, за което мечтае. И избрах втората опция. Започнах да строя това, в което постоянно съм вярвала и желала. Избрах по-трудния път и към момента го ходя ”, сподели Негзия в предаването " На Фокус с Лора Крумова "  в ефира на NOVA.

Тя добави, че още от дребна фантазиите й постоянно са били свързани с неща, които са противозаконни в нейната татковина. „ Исках да стана танцьорка. Но, майка ми сподели „ Не може. Незаконно е ”. Модел? И това е нелегално. След това желаех да бъда диджей, само че отново не беше съгласно разпоредбите ”.

„ Хората в Иран мислят, че облеклата могат да те създадат по-добра или по-лоша жена. Не. Не съм съгласна с това. Показвам голотата си. Хайде, познайте какъв човек съм. Не можете, нали? Винаги съм знаела, че животът ми ще се промени. Толкова мощно мечтаех за това, и съумях. Избягах, само че не всеки има моя шанс ”, описа момичето.

Негзия взема решение да покаже повече, а в Иран за това наказването е грубо - затвор и 144 камшика. Това предиздвикало момичето да бяга.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР