стоп кадри: ЮтюбСемейството на покойния рапър Тупак Шакур е инициирало

...
стоп кадри: ЮтюбСемейството на покойния рапър Тупак Шакур е инициирало
Коментари Харесай

Замесиха Пъф Деди в убийството на Тупак

стоп фрагменти: Ютюб

Семейството на починалия рапър Тупак Шакур е инициирало следствие на възможна връзка сред между убийството на звездата и сътрудника му Шон „ Диди “ Комбс, пише изданието  " Билборд ", представено от Nova. Шакур беше погубен през септември 1996 година, до момента в който карал в Лас Вегас. Легендарният рапър почина на 25-годишна възраст.

Миналата година за закононарушението беше арестуван някогашният гангстерски предводител Дуейн Дейвис. Той е обвинен в ликвидиране. Процесът против него ще стартира през март 2025 година Дейвис, твърди, че Шон „ Диди “ Комбс му е предложил 1 милион $, с цел да убие Шакур.

Още през 2008 година Шон „ Диди “ Комбс отхвърли всякаква връзка с закононарушението. „ Тази история е неистина. Това е повече от смешно и изцяло погрешно “, сподели хип-хоп звездата в изказване. И акцентира, че нито той, нито Ноториъс Би Ай Джи, който също беше погубен, са знаели за нападението.

Сега фамилията на Шакур е наело нюйоркския юрист Алекс Спиро. Той е един от най-известните юристи в Холивуд. Сред клиентите му са Джей Зи и Илон Мъск. Той беше юрист и на Алек Болдуин в делото за непредумишлено ликвидиране на оператор по време на фотоси. Спиро съставлява и кмета на Ню Йорк - Ерик Адамс, който е упрекнат в корупция.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР