Стоп кадър ТВНСъвсем от скоро е бил шофьор младият мъж,

...
Стоп кадър ТВНСъвсем от скоро е бил шофьор младият мъж,
Коментари Харесай

Младежът, загинал с приятелка на пътя Русе - Силистра, е имал книжка от 10 дни

Стоп кадър ТВН

Съвсем от скоро е бил водач младият мъж, умрял на пътя Русе - Силистра с приятелката си, съобщи. 

Младеж на 25 години и с година по-малко от него момиче са починалите във вчерашната злополука по пътя Русе-Силистра, в сектора сред село Сандрово и град Сливо поле. Това оповестиха през днешния ден от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в крайдунавския град.
Припомняме Ви, че сигнал за тежкия случай бе подаден към 15,00 часа през вчерашния ден.

По време на следствието е открито, че при изобилен дъжд от дъжд 25-годишният водач на автомобил " БМВ " подхванал изпреварване на два леки автомобила и рейс, при което изгубил ръководство, завъртял се и се блъснал в дърво. От удара на място са починали водачът на колата и пътничката.

По данни на полицията секторът не се характеризира с централизация на пътни произшествия.

От регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи осведомят, че съгласно първичните данни евентуалните аргументи за случая са придвижване с несъобразена с метеорологичните условия скорост, незадоволителна подготовка на водача, който съгласно справките е със стаж 10 дни, като преди да получи шофьорската си брошура, е глобен неведнъж за нарушавания по Закона за придвижване по пътищата. 

Разследването по случая продължава.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР