Стоп Кадър CBSПринц Хари има образ на симпатичен млад мъж,

...
Стоп Кадър CBSПринц Хари има образ на симпатичен млад мъж,
Коментари Харесай

Журналистка: Принц Хари смърдеше на алкохол и цигари по време на интервюто

Стоп Кадър CBS

Принц Хари има облик на приветлив млад мъж, само че не всичко може да се разбере от пръв взор.

Британската телевизионна водеща Кейти Курик описа за своя среща с принц Хари. По време на изявлението, извършено в Бразилия през 2012 година, благородникът " смърдял на алкохол и цигари ", написа журналистката в своя автобиографична книга. Курик споделя, че по това време Хари бил в „ дивата си фаза ”, осведоми Nova. 

За никого не е загадка, че дребният син на принц Чарлз и лейди Даяна посегна към опиатите. Преди време той призна, че по този начин е опитал да се оправи с тъгата след смъртта на майка си. Хари неотдавна показа в документален филм, че е изпивал големи количества алкохол дневно. Той приказва и за всичките си психологични проблеми, както и за контузията, която загубата на майка му му е нанесла.

„ Бях подготвен да пия, да одобрявам опиати, да правя неща, които да ме карат да усещам по-малко. Бавно осъзнах, че пия, с цел да прикрия възприятията си ”, споделя принц Хари.

Принц Чарлз изпраща сина си в клиника, когато е едвам на 17 години, откакто го хваща да пуши трева. От Двореца по-късно потвърдиха, че „ Хари е опитвал и други опиати, само че не е подвластен ”. В автобиографичната си книга Кейти Курик разкрива детайлности и за срещата си със скандалния принц Андрю. И за него водещата споделя в не изключително добър контекст.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР