Стоп Кадър CBSМеган Маркъл заяви, че е много хубаво да

...
Стоп Кадър CBSМеган Маркъл заяви, че е много хубаво да
Коментари Харесай

Меган Маркъл: Много е хубаво да се върна във Великобритания

Стоп Кадър CBS

Меган Маркъл съобщи, че е доста хубаво да се върне във Англия, произнасяйки първата обществена тирада, откакто със брачна половинка й принц Хари се отдръпнаха от кралските си отговорности, съобщи „ Ройтерс “, представена от Българска телеграфна агенция.

Тя се включи в среща на млади водачи, извършена в Манчестър. В словото си Меган сподели, че те оказват помощ за „ позитивната и нужна “ смяна в света.

Маркъл произнесе речта седмица, откакто бе оповестено нейно изявление за американското списание „ The Cut “ (вижте тук какво споделя в него), в което още веднъж насочи рецензии за това по какъв начин английското кралско семейство се е отнасяло с нея и Хари.

„ Много е хубаво да се върна в Обединеното кралство “, сподели Меган в главната тирада на срещата на върха „ Един млад свят “ в Манчестър. Тя беше придружавана от брачна половинка си Хари, внук на кралица Елизабет. „ Вие сте бъдещето, само че бих желала да прибавя към това, че вие ​​сте и сегашното. Вие сте тези, които движат позитивната и нужна смяна, нужна на целия свят в този момент и тъкмо в този миг “, съобщи тя от трибуната.

Хари и Меган се отдръпнаха от кралските си отговорности преди повече от две години. Първата им обществена поява във Англия бе през юни т.г. в границите на честванията на платинения празник на кралица Елизабет.

Те обаче не престават да притеглят голямо медийно внимание, не на последно място поради обтегнатите връзки сред Хари и по-големия му брат, принц Уилям, и татко им, престолонаследникът принц Чарлз.

Британските вестници настояват, че няма проекти Хари да се види с Уилям по време на пътуването, което демонстрира, че братята към момента не са съумели да изгладят разликите си. Хари и Меган са отседнали в някогашния си дом край замъка Уиндзор, покрай вилата, в която по-големият брат и фамилията му се реалокираха предишния месец, пишат английските медии.

След събитието в Манчестър, двойката отпътува за Германия, с цел да означи оставащата една година до началото на игрите „ Инвиктус “ за военни инвалиди, планувани за 2023 година В четвъртък Хари и Меган ще участват на събитие в Лондон.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР