Стоп Кадър CBS , Oprah With Meghan And Harry First

...
Стоп Кадър CBS , Oprah With Meghan And Harry First
Коментари Харесай

Популярността на Хари и Меган спадна във Великобритания

Стоп Кадър CBS, Oprah With Meghan And Harry First Look | " Almost Unsurvivable "

Публичната изява на принц Хари и Мегън Маркъл започнава да се отрязава зле на имиджа им. П опулярността на Хари и Меган спадна внезапно във Англия след изявлението с Опра Уинфри, като в никакъв случай не е била толкоз ниска.

Това съобщава Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

В изявлението, излъчено в петък предходната седмица, Меган сподели, че молбите й за помощ, когато е мислела за самоубийство, са били подценени, и че някой от кралското семейство е попитал какъв брой тъмна може да е кожата на сина ѝ. Принц Хари също се оплака от реакцията на фамилията му на решението им да се откажат от публични отговорности.

Интервюто провокира най-голямата рецесия през този век за 1000-годишната монархия. Според анкетата на YouGov след нея позицията на херцозите на Съсекс също е потърпевша. 48 % от 1664 респонденти са с негативно мнение за Хари спрямо 45 с позитивно.

За първи път отношението към Хари е негативно, като точките му са спаднали с 15 по отношение на предходната седмица. Само 30 % от интервюираните са с позитивно мнение за Меган, а 58 % са с негативно. Друга анкета, осъществена след изявлението, откри, че има възрастови разлики в отношението към Хари и Меган.

Повечето от младите - на 18 до 24 години им симпатизират, до момента в който над 65-годишните са най-вече негативно настроени към тях. Единственият различен човек от кралското семейство, чиято известност също е спаднала, е бащата на Хари, престолонаследникът принц Чарлз.

Според анкетата 42 % от хората в този момент имат негативно отношение към него спрямо 49 с позитивно мнение. Цели 80 % харесват кралица Елизабет Втора, а три четвърти от респондентите принц Уилям и брачната половинка му Кейт.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР