Столицата на Саудитска Арабия – Риад ще бъде домакин на

...
Столицата на Саудитска Арабия – Риад ще бъде домакин на
Коментари Харесай

Саудитска Арабия ще приеме следващите три издания ня Финалите на WTA

Столицата на Саудитска Арабия – Риад ще бъде хазаин на идващите три издания на Финалите на WTA (2024-2026 г.), оповестиха през днешния ден от управлението на Женската тенис-асоциация и Саудитската тенис федерация.

Първото издание на конкуренцията в Близкия изток ще се организира тази година сред 2 и 9 ноември, а по традиция в нея ще се включат най-хубавите осме тенисистки през сезона.

Женската тенис асоциация избра Рияд след развой на цялостна оценка, траял няколко месеца, който включваше разглеждането и на голям брой други кандидатури да одобряват Финалите на WTA.

Съгласно съглашението сред WTA и Саудитската федерация по тенис последната ще предложи рекорден награден фонд за надпреварата в размер на 15,25 милиона $ през актуалната акция, като тази сума се чака да нарасне през идващите две години.

Партньорството също по този начин ще поддържа и по-широки вложения в бъдещото развиване на женския тенис, в това число проектите на WTA да усили самостоятелната фенска публика на женското направление посредством маркетинг, цифрови артикули и самостоятелни начинания.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР