Столицата на България е място, което може да предложи купища

...
Столицата на България е място, което може да предложи купища
Коментари Харесай

Интересни и необичайни идеи за романтична среща в София

Столицата на България е място, което може да предложи купища действия за една  вечер на открито с приятна за вас компания. Предложенията са по едно и също време нетрадиционни, само че в това време и доста занимателни. Най-големият български град предлага редица вълнуващи неща, които да извършите, с цел да избягате от сивото си всекидневие. Тук сме ви подбрали най-необичайните хрумвания за сантиментална среща в София.

Изгубете се в катакомбите на църквата Св. София

 Интересни и необикновени хрумвания за сантиментална среща в София Министерство на културата на Република България

Добавете малко премеждие в жанр Индиана Джоунс към сантименталната си вечер на открито и се впуснете в мистериите на катакомбите, които се намират под църквата „ Света София “ (след основаването на която е кръстена и столицата на България). Музеят на няколко равнища включва истински саркофаги, мултимедийни експонати, разказващи историята на мястото и вълнуващи тунели.

Избягайте дружно от стая на загадките

 Интересни и необикновени хрумвания за сантиментална среща в София www.tripadvisor.ru

Отделете част от деня си за това неизмеримо предизвикателство. Много от ескейп стаите в София са в действителност невероятни, с отлични декори, история, загадки и обслужване от личния състав, който постоянно е част от цялото преживяване и има роля в играта и историята на съответната стая.

Пийте вино и създавайте изкуство

 Интересни и необикновени хрумвания за сантиментална среща в София BBC

Има голям брой бутикови ателиета или арт-барове в София, които провеждат вечери, отдадени на друга тема – живопис, натюрморт, графика, пейзажи, потрети и др. Ако желаете да се почувствате като същински художници, най-малко за миг и да се насладите на чаша хубаво вино с обичана за вас компания, сигурно това е мястото за вас.

Отидете на кино под звездите

 Интересни и необикновени хрумвания за сантиментална среща в София Greece Is

Възползвайте се от летния сезон, в който съвсем всяка вечер може да отидете на лятно кино. Среща под звездите със страхотни сантиментални прожекции. Каква по-голяма класика от тази композиция?

Отидете на скално катерене … на закрито

 Интересни и необикновени хрумвания за сантиментална среща в София Walltopia Adventure

Центърът за катерене Walltopia е най-новият и максимален изпълнен с адреналин закрит център за катерене в България, където можете да изпробвате или да подобрите уменията си за катерене дружно. На разположение са инструктори и ще се срещнете с доста други катерачи тук.

Кънки с изострен връх

 Интересни и необикновени хрумвания за сантиментална среща в София pinterest.com

Това е един доста обичан филм, който си е класика в жанра, само че ние имаме друго поради. Предлагаме ви да посетите ледената пързалка на замръзналото езеро Ариана в Борисовата градина. Това е страхотна концепция за сантиментална среща, несъмнено през зимата в късните часове на денонощието.

Отдайте се на магията на джаза

 Интересни и необикновени хрумвания за сантиментална среща в София programata.bg

Не всички хрумвания за срещи би трябвало да ви излизат прекомерно скъпо. Ето това предложение да вземем за пример е изцяло гратис.  Присъединете се към годишния летен фестивал A to JazZ Festival, който се организира в Южния парк на София, на който ще имате опция да слушате международно известни и локални джаз реализатори, до момента в който пиете коктейли по залез слънце.

Детски лудории

 Интересни и необикновени хрумвания за сантиментална среща в София

Отдайте се на игри и надпревари в множеството клубове за такива настолни игри като шах, Не се сърди дребосъче, табла и др. Няма нищо по-добро от малко съревнование, с цел да разберете кой има по-състезателен дух от двамата. София е дом на няколко добре заредени клуба за подобен вид игри, където можете да предизвикате се предизвикате взаимно. Let’s play!

Вечеряйте на върха на София

 Интересни и необикновени хрумвания за сантиментална среща в София theview.bg

Разбира се, няма по какъв начин да минем без класиката за среща – сантиментална вечеря. Но тук още веднъж сме я разчупили през погледа на ексцентричното и ви оферирате да изберете някой от столичните заведения за хранене, които се намират на високо и дават панорама към цяла София. Бъдете сигурни, че това, което ще видите в действителност си заслужава!

Поход за нощен аспект към града

 Интересни и необикновени хрумвания за сантиментална среща в София photo-forum.net

Копитото е регион в планината Витоша с невероятна панорама към града. Лесно е да се разпознае от телевизионната кула, издигната там. Мястото е известно измежду феновете, които идват с кола през нощта, с цел да следят градските светлини.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР