Столичното дерби между Септември и Славия ще открие неделната програма

...
Столичното дерби между Септември и Славия ще открие неделната програма
Коментари Харесай

Славия с прекроен състав срещу Септември

Столичното дерби сред Септември и Славия ще открие неделната стратегия от 25-ия кръг в Първа професионална лига. Двата отбора излизат един против различен от 12:30 часа на националния стадион, а “белите” ще се опитат да се върнат към успехите, откакто в предходния кръг претърпяха тежка загуба с 0:3 от Левски. Септември е покрай дъното на класирането и има потребност от точки. Освен това, отборът на Христо Арангелов ще търси реванш за провалянето с 1:3 през есента.

Наставникът на Славия Златомир Загорчич има много кадрови проблеми. Наказани са бранителите Тайнур Марем и Александър Станисавлевич. По-лошата вест е, че Милен Гамаков е получил травма на една от последните тренировки и също ще пропусне днешния дуел. Единственият здрав централен бранител е новото попълнение Давид Муньос, който ще си партнира с Преслав Петров. В групата се завръща Георги Йомов, само че той ще остане на пейката. Цветелин Чунчуков ще води офанзивата, а зад него ще работят Радослав Кирилов, Стефан Ашковски и Дарко Тасевски.

Септември ще започва в предни позиции с Кристофът Мандиану, а през второто полувреме евентуално ще се появи и Илия Димитров, който дебютира за новия си отбор с гол във вратата на ЦСКА-София при провалянето с 1:5. Борис Галчев не пожела да играе против “червените”, само че през днешния ден ще е разполагаем на Христо Арангелов.

ППЛ - 25 кръг:

СЕПТЕМВРИ (СОФИЯ) - СЛАВИЯ

Вероятни сформира:

СЕПТЕМВРИ (4-1-4-1): Галев; Башлиев, С. Николов, Глишич; Галчев; Тилев, Г. Стоичков, Чандъров, З. Димитров; Мандиангу
Старши треньор: Х. Арангелов
СЛАВИЯ (4-2-3-1): Стергиакис; Онуоха, П. Петров, Муньос, Велковски; Шоколаров, Карабельов; Ашковски, Тасевски, Р. Кирилов; Чунчуков
Старши треньор: З. Загорчич

СЪДИЯ: Георги Кабаков
СТАДИОН: “Васил Левски”
НАЧАЛО: 12:30 часа

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
ГЛЕДАЙТЕ ТУК Първа лига 25 кръг, неделя 10 март  Септември (София) 12:30предстои  Славия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР