Столичният общински съвет все още няма председател. А съветниците и

...
Столичният общински съвет все още няма председател. А съветниците и
Коментари Харесай

Георги Георгиев: Терзиев да се справи с амбицията на Бонев, има политически дълг

Столичният общински съвет към момента няма ръководител. А съветниците и през днешния ден се провалиха в избора му.

" Разигра се трето деяние от една трагикомедия, в която спечелилите изборите към момента не могат да се дефинират - леви ли са, с Българска социалистическа партия ли ще работи Съветът, или са десни и ще търсят нашата поддръжка. Това, което се случи през днешния ден, беше режисура. Изчакаха всички групи да създадат своите номинации, след което най-голямата група от 23 съветници, хората, които пристигнаха да избавят София, споделиха, че няма да избавят София и няма да повдигнат даже ръководител за Общинския съвет ", каза общинският консултант от ГЕРБ-СДС Георги Георгиев в студиото на " Денят ON AIR ".

Според него това към този момент е огромен проблем.

" през днешния ден направи показано - не на, не на Българска социалистическа партия, не на жителите на София, пред които е виновен, а на, че без Бонев няма по какъв начин да проработи Общинският съвет. И ние би трябвало да изберем дали да има Общински съвет, или съветът да не действа. Вместо да мислят за ограничения, с които да подобрят зимното разчистване, продължаваме да се спъваме в десетки клони - те се занимават с трудоустрояването си и изчистването на политическите задължения ", допълни Георгиев в ефира на Bulgaria ON AIR.

Той е безапелационен, че не е съществено да се чуват оправдания.

" Този политически дълг би трябвало да го заплати. Той вижда, че не може да го заплати, тъй като има 23 гласа в съвета. Очевидно е, че жителите на София не избраха ПП-ДБ и " ", с цел да ги ръководят еднолично. Те нямат болшинство. Тежестта на първия е да носи отговорност, тази отговорност не виждаме да се носи. Терзиев е прекомерно нерешителен, не смее да се опълчи на Бонев ", безапелационен е общинският консултант.

Георгиев напомни, че от партията му не се изискваше поддръжка за ръководител на Оценка за съвместимост: " Два дни по-късно Терзиев твърди противоположното, през днешния ден Бонев споделя: " Ето, вижте, че без мен няма по какъв начин да стане ". Терзиев излиза от зала, където споделя, че би трябвало да работят или с, или с Българска социалистическа партия. е пленник на. Сега би трябвало да спасят София от себе си и от политическия нарцисизъм. "

Той прикани да " се оправи " с упоритостта на Борис Бонев и да обезпечи болшинство.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР